OPEN DAY SCHEDULE

		ONLINE OPEN I	DAY - Saturday,	28 August 2021	
ТІМЕ	SESSION				
9:30am - 10:15am	Comedy (45 mins)	Music Performance (45 mins)	Audio Engineering (45 mins)	Screen & Media (45 mins)	
10:15am - 11:00am	Digital & Social Media (45 mins)	Entertainment Management (45 mins)	Music Production (45 mins)	Creative Writing (Postgraduate) (45 mins)	Music Performance (Online) (45 mins)
11:00am - 11:45am	Entertainment Journalism (45 mins)	Marketing & Advertising (45 mins)	Fee Help & Finances (30 mins)	School of Design Industry Panel (45 mins)	Screen & Media (Online Diploma) (45 mins)
11:45am - 12:30pm	Parent Information Session (30 mins)	Admissions, VTAC & Enrolment (30 mins)	Student Services & Support (30 mins)	Return to Study as a Mature Student (30 mins)	
12:30pm				Collarts Life: Experience & Opportunities	
12:30pm - 1:15pm		Fashion Marketing (45 mins)	School of Entertainment Industry Panel (45 mins)	(30 mins)	
1:15pm - 2:00pm	Photography (45 mins)	Fashion & Sustainability (45 mins)	Interior Design (45 mins)	CG Animation & VFX (45 mins)	

LEGEND: SCHOOL OF ENTERTAINMENT SCHOOL OF DESIGN SCHOOL OF COMMUNICATION NON-ACADEMIC SESSION PANEL
